For the complete experience, please enable JavaScript in your browser.
Cine este Cristian Cârstoiu? Cristian Cârstoiu este medic de profesie, dar, pentru ca si-a inceput propria afacere inca de pe bancile facultatii, in 1992, nu a fost nevoit sa profeseze niciodata. "Am avut noroc ca pe atunci nu existau marile corporatii, si, pentru ca voiam sa fiu un student cu bani, nu unul fara bani, n-am avut de ales si a trebuit, vrand- nevrand, sa ma apuc de afaceri", spunea el intr-un interviu. Prima sa firma, Editura Amaltea, a aniversat anul trecut, 20 de ani de existenta. Din anul 2007 s-a dedicat editarii de audiobook- uri, o initiativa noua la acel moment in Romania, iar azi, dupa 6 ani, oferta "Audiosfera" cuprinde peste 60 de titluri cu inregistrari din conferinte, carti citite, interviuri si kit-uri si DVD-uri cu traininguri de dezvoltare personala si profesionala. Cristian Cârstoiu a publicat "8 Greseli in managementul timpului", "10 pasi spre performanta", "Principiul Pareto si legile eficientei", "Abilitati pentru o viata de succes"; seria de 7 Cd-uri "Brain Train", DVD-urile "Planificarea cu ajutorul hartilor mentale", "Fa-ti timp ca sa faci bani" si "Life Control". Din 2006, Cristian Cârstoiu si-a inceput cariera de trainer, lucrand la inceput impreuna cu Achieve Global Romania, iar mai apoi, pe cont propriu. Trainingurile sale sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, cuprinzand teme cum ar fi "Abilitati manageriale", "Managementul timpului", "Vanzare prin influenta", "Comunicarea in echipa", "Rezolvarea problemelor", "Negociere pas cu pas" si "Influenta prin comunicarea non- verbala". Pana in prezent a sustinut peste 4000 de ore de training si conferinte, in fata a peste 5000 de participanti.
Carstoiu_05.png
"Un om pe care-l intalnesti, sau o carte pe care o citesti, poate sa nu insemne nimic sau la fel de bine poate fi o experienta memorabila. Dar, daca nu cunosti alti oameni si nu citesti mai multe carti, peste 10 ani viata ta va fi dureros de asemanatoare cu cea de azi."
"Succesul nu este o chestiune de sansa. E vorba de a lua decizii, de capacitatea asumarii responsabilitatii, de perseverenta, si da, uneori, e nevoie si de un dram de noroc."
"Scoala nu are ca obiectiv succesul individului, ci doar echiparea lui cu acele abilitati si competente care sa-i permita sa fie productiv. Atât. Daca vrei mai mult de la viata, trebuie sa cauti in alta parte; altfel doar vei ingrosa randurile mediocrilor, iar pentru asta nu e nevoie de nici un fel de efort - trebuie sa faci ce face toata lumea."
"Pentru a deveni ceea ce pot fi, trebuie sa renunt la ceea ce sunt"
Lao Tzu
Cabanova Sitebuilder